BURDUR / BUCAK - Susuz Ortaokulu

Susuz Ortaokulu

Susuz Ortaokulu Susuz Köyü
Vizyon
Hiçbirini ayırt etmeksizin, okulumuzdaki her bir öğrencinin; Bireysel yeteneklerini de dikkate alarak öğrenmeleri, bilgili, becerikli, özgüvenli, Vatanına ve milletine faydalı, Problemlerin çözümünde, akılcı yöntemleri kullanan, Bilgi toplumunun gereği olan araştırmacılar olarak yetişen, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuran, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Çağın, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip olan, Liderlik özelliklerinin yanı sara, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, Çok okuyan, gözlemleyen ve problemler karşısında yılmayan ve çözümler üretebilen Bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; Milli ve manevi değerlere sahip, günün teknolojisini kullanarak, bilimsel çalışmalara yönlendirmek, değişimin ve gelişimin farkında olmalarını sağlamak, bilgilerini becerileriyle birleştirerek yeni bilgi ve projeler üretebilmenin önemini kavratmak, donanımlı olarak bir orta öğretim kurumuna gitmelerini sağlamak ve ailesine, topluma, vatanına ve milletine faydalı, iyi bir insan olarak yetiştirmek için varız.
Bucak - Antalya yolu üzerinde ulaşım sıkıntısı yok
Servis uygulaması mevcut değildir.
Susuz Köyü
Bucak ilçesine 9 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda takım ruhunun, başarının ve heyacanın en yoğun yaşandığı etkinlikler gerçekleştirilmektedir.
Tübitak Projeleri
BESTE,ÇEDES
Okulumuz hakkında daha fazla ayrıntı için sosyal medya hesaplarımıza bkz.