BURDUR / BUCAK - Susuz Ortaokulu

2023 2024 Okul aile birliği toplantısını gerçekleştirdik.

Çedes kapsamında çevre bilinci ve sokak hayvanlarını koruma etkinlikleri

ÇEDES Projesi pano çalışması

Ekim ayının konusu Edep,Saygı, Nezaket

Okul Müdürümüz Ramazan GÜNGÖR, görevinden ayrıldı.

May

"Dedem ve Ninem de Çocuktu" eTwinning projesine katılan öğretmen ve öğrenciler için katılım belgelerimizi hazırladık.

May

Okul Müdürümüz Ramazan GÜNGÖR, "Dedem ve Ninem de Çocuktu" eTwinning projesinde çalışmalarını sürdüren İngilizce Öğretmenimiz Emine GÖZÜTOK'a, 6/A sınıfı öğrencileri ile birlikte yaptıkları çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi verdi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

May

"Dedem ve Ninem de Çocuktu" eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz oyunların yanısıra bir çok web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrendiler ve bu Web 2.0 araçlarını çok sevdiler.

May

Mayıs ayında oynanan oyunlarımız "Taş Kağıt Makas ve Çatlak Patlak" oyunlarıydı. Oynayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

"Dedem ve Ninem de Çocuktu" eTwinning projesi kapsamında Nisan ayı oyunlarımızı oynadık.

"DEDEM VE NİNEM DE ÇOCUKTU" PROJESİ OKUL TANITIM VİDEOSU

May

"Dedem ve Ninem de Çocuktu" eTwinning projesi kapsamında Mart ayı oyunlarımızı oynadık.